Programma
Nathanbellsepiaplaatje

Nathan Bell + Arlan Feiles

Nathan Bell + Arlan Feiles

dinsdag 7 november 2017

dinsdag 7 november 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:00

Nathan Bell uit Signal Mountain, Tennessee weet met ogenschijnlijk eenvoudige liedjes zonder opsmuk en een doorleefde intense stem te raken tot op het bot. En doet daarbij denken aan helden als Guy Clark en John Prine. Het is muziek uit de hoogste regionen van Americana. Zijn nieuwe album heet Love >Fear (48 hours in Traitorland) Hij gaat daarmee de strijd aan tegen de opkomst van het populisme en het angst en haat zaaien in de VS. Want volgens Bell kan alleen liefde voor de medemens, welke kleur, ras of geloof die dan ook heeft,  de angst overwinnen.

Voorprogramma: Arlan Feiles
Het voorprogramma van deze avond is evenals Nathan Bell een sociaal bewogen singer-songwriter, Arlan Feiles. De Dylaneske songsmid uit New Jersey schrijft over wat hij om zich heen ziet. Zo liet hij zich bijvoorbeeld inspireren door de protesten rondom de Dakota Pipeline.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Nathan Bell
  • Arlan Feiles

Van het Sugar Mountain Blog:

Nathan Bell Youtube Image

Raise Your Fist

Arlan Feiles Youtube Image

Arlan Feiles - Anthem #noDAPL

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma