Programma
Paradiso

Narcotango (Arg.)

Narcotango (Arg.)

woensdag 15 mei 2013

woensdag 15 mei 2013

Paradiso presenteert Narcotango in People's Place. Adres: Stadhouderskade 5, Amsterdam.

Promotietour nieuwe CD ‘Cuenco’.

Een bijzondere plaats in de hedendaagse electronische tangoscene wordt ingenomen door de band NARCOTANGO van Carlos Libedinsky. Zijn muziek kenmerkt zich door het gebruik van authentieke instrumenten (zoals bandoneon, gitaar en ritmesectie), maar ook electronische effecten en percussie. In zijn composities houdt Libedinsky echter rekening met de dansbaarheid van de muziek op de dansvloer. Zodoende ontstaat een aantrekkelijke mix van zwoele melodieën en krachtige beats die tangodansers met gemak de vloer op krijgt. Narcotango bestaat tien jaar en presenteert op deze toernee hun nieuwste CD 'Cuenco'.

Libedinsky zegt over zijn muziek:“Narcotango is geboren in de nachtelijke uren, waarin nog slechts enkele paren op de vloer staan en de magie in de salon doordringt. De mensen experimenteren met nieuwe muziek en een nieuwe manier van dansen. De narcotische kracht van tango neemt het van me over en laat me de hele nacht dansen. Het is als een drug; tango geeft een ongelooflijk sensuele en krachtige verslaving."

Recensenten zeggen over Narcotango:“Ze spelen cross-overs tussen Osvaldo Pugliese en Massive Attack, een heldere synthese tussen traditionele tango en elektronische muziek. Prachtig om naar te luisteren en inspirerend om op te dansen: (tango)muziek door en voor een nieuwe generatie.”

Na afloop salon tot 01.00 uur: DJ Ferdinand & El Chino.

Om het passepartout voor de workshop en het concert te bestellen klik hier

Paradiso Programme

Programma