Programma
Mykki persfoto 2022

Mykki Blanco

Mykki Blanco

Thursday 27 October 2022

Thursday 27 October 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 16 november 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

Mykki Blanco evolueert. Nadat de artiest, schrijver, activist en poëet de eerste tien jaar van diens carrière een baanbrekend pad door de wereld van de hiphop heeft gebaand; een decennium waarin genre-overstijgende projecten als 'Gay Dog Food', 'Mykki Blanco & the Mutant Angels' en diens veelgeprezen debuutalbum 'Mykki' uit 2016 zijn uitgebracht, stapt de 36-jarige artiest in de volgende fase van diens carrière. 

Door de jaren heen werkte Mykki Blanco samen met artiesten als Charli XCX, Kanye West, Princess Nokia en zelfs Madonna. In 2021 bracht de artiest diens nieuwste album getiteld 'Broken Hearts & Beauty Sleep' uit, waarop samenwerkingen te horen zijn met o.a. Blood Orange en Jamila Woods. De plaat is naar eigen zeggen diens meest persoonlijke album tot nu toe. In oktober komt Mykki's nieuwe album 'Stay Close To Music' uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Mykki Blanco
Mykki Blanco - Family Ties

Mykki Blanco

Family Ties ft. Michael Stripe

Mykki Blanco

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma