Programma
Magical Socials Mych 1

Mychelle

Mychelle

zaterdag 30 maart 2024

zaterdag 30 maart 2024

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit is het verplaatste concert van dinsdag 19 september 2023. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

Mychelle, geboren en getogen in de Londense wijk Hackney pakte op tienjarige leeftijd voor het eerst een gitaar op. Ze maakte als tiener naam als straatmuzikante in de Engelse hoofdstad, en werd in 2019 opgemerkt door Idris Elba. Hij nodigde haar uit in zijn studio, waar zij een bijdrage leverde aan ‘The Yardie Mixtape’, de soundtrack van zijn gelijknamige regiedebuut. Twee jaar later bracht zij haar eigen debuutsingle ‘That Way’ uit en enkele maanden later haar EP 'Closure'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Mychelle
Mychelle

Mychelle

Forbidden Fruit

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Mychelle op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma