Programma
MURS 2018 Promo 1

Murs + DEE-1

Murs + DEE-1

vrijdag 7 september 2018

vrijdag 7 september 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Amerikaanse rapper Murs rijgt met speels gemak al meer dan 20 jaar op slimme en humoristische wijze zijn 'punchlines' aan elkaar. Zijn teksten zijn kenmerkend voor de old-school hiphopcultuur en om die reden is hij geliefd bij liefhebbers van underground hiphop. Murs, echte naam Nicholas Carter, is geboren in Los Angeles en richtte in 1994 de rapgroep 3 Melancholy Gypsys op.

Als soloartiest trad hij voor het eerst op in 2003, wat uiteindelijk ook bijdroeg aan zijn alsmaar toenemende bekendheid. Zijn eerste grote successen behaalde hij met het invloedrijke Living Legends collectief. In de afgelopen jaren heeft Murs samengewerkt met verschillende bekende artiesten en producers als oa. Kendrick Lemar, Snoop Dogg, Warren G en E-40. Onlangs bracht Murs, nota bene op zijn veertigste verjaardag, het album A Strange Journey Into The Unimaginable. Het album kwam twee jaar na zijn historische wereldrecord, waarbij hij 24 uur lang rapte tijdens een livestream uitzending.

Voorprogramma: Dee-1

Bekijk evenement op Facebook

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma