Programma
Persfoto 1

Mula B + Kingsize, 3robi, Webb

Mula B + Kingsize, 3robi, Webb

vrijdag 3 november 2017

vrijdag 3 november 2017

In Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

In 2014 duikt Mula B voor het eerst op met een studiosessie bij Zonamo Underground. Begin 2015 verschijnt hij bij 101Barz met Louis, waarmee hij een jaar later doorbreekt als het duo Mula B & Louis. 
In 2016 verschijnen er verschillende singles van Mula B & Louis en is hij te horen op de hit ‘Challas’ van Bizzey. Tegen het einde van het jaar verschijnt zijn single ‘Meester Plusser’, die binnen een aantal maanden meer dan 4 miljoen keer is beluisterd op YouTube en Spotify. Deze successen worden in maart 2017 opgevolgd met de mixtape ‘WW Nation’, waarop Mula B een grote rol speelt en die binnenkomt op nummer 2 in de Nederlandse album top 100.
Na verschillende singles, videoclips en mixtapes, verschijnt op 8 september 2017 het debuutalbum van Mula B. Ter promotie hiervan trekt de ‘Meester Plusser’ op 3 november langs Paradiso Noord! 

Na afloop gaat de kick-off party van FunX De DiXte1000 van start met onder andere de FunX 3JS, Jonna Fraser, Jairzinho en Josylvio! 

Bekijk evenement op Facebook
Meesterplusser

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma