Cmsmudhoney

Mudhoney

Mudhoney

zondag 10 oktober 2021

zondag 10 oktober 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands: Het concert van Mudhoney op 10 oktober 2021 is afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Lees verder voor het statement van de artiest.

English: The October 10th, 2021 concert of Mudhoney is cancelled. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

-

Mudhoney is een Amerikaanse grungeband die in de jaren '80 werd opgericht. De band maakte samen met Pearl Jam, Nirvana en Soundgarden deel uit van de Seattle-scene, met kenmerkend scheurende gitaren en ruwe zang. Nu, dertig jaar alter, zijn zanger Mark Arm, gitarist Steve Turner, bassist Guy Maddison en drummer Dan Peters terug met 'Digital Garbage', met nog steeds hun kenmerkende alternatieve rockgeluid, een verbindende factor in hun rijke oeuvre.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Mudhoney
Op 10 oktober 2021 geeft de alternatieve rockband Mudhoney een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Touch Me I'm Sick

Op 10 oktober 2021 geeft de alternatieve rockband Mudhoney een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Who You Drivin' Now

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma