Programma
Mud5 small

Mud Morganfield (Muddy Waters Jr.) + The Damned and Dirty

Mud Morganfield (Muddy Waters Jr.) + The Damned and Dirty

dinsdag 23 januari 2018

dinsdag 23 januari 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het is niet altijd makkelijk om in de voetsporen van bekende vaders een eigen carrière op te bouwen. Zeker niet als die vader Muddy Waters is, een van de grootste bluesiconen die de wereld ooit gekend heeft. Toch heeft Larry “Mud” Morganfield  zich aan alle vooroordelen kunnen onttrekken en heeft hij, weliswaar met het erfgoed van vader McKinley Morganfield in zijn bagage, inmiddels een grote naam voor zichzelf opgebouwd in de internationale bluesscene. Mud heeft geen enkele intentie om zijn vader te imiteren of op diens succes mee te varen. Maar genen laten zich niet verloochenen en het is dan ook volkomen terecht dat Larry Morganfield de bijnaam Muddy Waters Jr. aangemeten kreeg.

Voorprogramma: The Damned and Dirty
The Damned and Dirty is een duo uit Zaandam met de voeten ferm in de rootsmuziek. Ze leggen de nadruk op pakkende nummers met afwisselend donkere en scherpe teksten met een flinke emmer soul. Het duo bestaat uit songwriters Micha Sprenger (gitaar) en Kevin de Harde (zang, mondharmonica). Van de vier albums die de mannen maakte werden er al drie bekroond met een award voor “Best Dutch Blues Album”. Voor hun 5e CD, die 11 februari 2018 zal verschijnen, werkte de band samen met producent/co-writer Mario Goossens van Triggerfinger.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mud Morganfield
  • The Damned And Dirty

Van het Sugar Mountain Blog:

Mud Morganfield Youtube Image 1

Leave Me Alone @ Later with Jools Holland

Mud Morganfield Youtube Image 2

Midnight Lover

The Damned and Dirty Youtube Image 1

Mr. Highway Man (Countdown Cafe, Radio Veronica)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma