Moviebingo

Moviebingo en Wijnproeverij

Moviebingo en Wijnproeverij

Thursday 4 January 2018

Thursday 4 January 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Entree is inclusief bingokaart.
Entree op vertoon van Cineville pas 6 euro voor twee personen.

Er was eens een Indiebingo en Bierproeverij. Geen saaie cijfers op je bingokaart, maar de beste indienummers aller tijden en de lekkerste speciaalbieren om te proeven. Een enorm succes. Stilstand is echter achteruitgang dus er is iets nieuws. Dit keer presenteert Paradiso ism FC Hyena de Moviebingo en Wijnproeverij. De mooiste films op je bingokaart en de heerlijkste (natuur)wijnen om te proeven. Een filmquiz, een Bingo en een wijnproeverij in 1. Een avondje om nooit te vergeten. Een goed begin van het nieuwe jaar.

Op een groot filmscherm worden filmscènes afgespeeld - van Rocky via Rain Man en Flodder naar The Good, the Bad and the Ugly. Als je de film herkent en deze staat op je bingokaart streep je deze door tot je hele kaart vol is: Bingo! Er worden soundtracks gespeeld door de beste soundtrackband van Europa met de award-winning-name The Oscars. Er zijn oesters. Er is worst en kaas. En de prijzen zijn goed: Van Slagroomtaart tot Vingerplant.

Bij de entree zit je eerste Bingokaart inbegrepen!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Oscars

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. De Indiestadpas 2018 is te koop vanaf 1 november via de webshop van Paradiso en Ticketmaster. Aanmelden voor het concert kan via de onderstaande link.

Op 4 januari 2018 presenteren Paradiso en FC Hyena de Moviebingo en Wijnproeverij in Paradiso Amsterdam.

Om alvast te oefenen

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma