Programma
Persfoto Mother Mother web 1895 Edit Mackenzie Walker

Mother Mother + Moncrieff

Mother Mother + Moncrieff

woensdag 13 maart 2024

woensdag 13 maart 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook VIP-tickets te koop. De inhoud hiervan vind je onderaan deze pagina. Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Mother Mother, bestaande uit Ryan Guldemond (zang, gitaar), Molly Guldemond (zang, toetsen), Jasmin Parkin (zang, toetsen), Ali Siadat (drums) en Mike Young (bas), maakt vrolijke en krachtige alternatieve indierock, die bij vlagen doet denken aan de muziek van bands als Royal Blood tot Twenty One Pilots. De carrière van de vijfkoppige formatie uit Vancouver, Canada nam in 2021 een bizarre wending: een aantal tracks van hun tweede studioalbum genaamd ‘O My Heart’ uit 2008 waaronder ‘Hayloft’, ‘Arms Tonite’ en ‘Wrecking Ball’ werden ruim 13 jaar na de release enorm populair op TikTok. Hierdoor heeft Mother Mother binnen korte tijd een compleet nieuwe generatie fans aan zich gebonden. De band staan bekend om hun sterke band met hun fans en om de energie die ze tijdens hun liveshows meebrengen, ongeacht de grootte van het podium. De thema’s waar Mother Mother zoal over zingt zijn vervreemding en over een enorm verlangen naar acceptatie, de band heeft dan ook als missie om een thuis te zijn voor zielen die het gevoel hebben nergens anders thuis te horen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mother Mother
Mother Mother

Mother Mother

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

VIP Tickets

Voor dit concert zijn ook VIP tickets te koop voor €92. De inhoud van dit ticket bestaat uit:

• One general admission standing ticket
• Q&A with Mother Mother
• Exclusive 2 song acoustic performance
• Limited edition signed Mother Mother photo
• Exclusive VIP Mother Mother gift item
• Commemorative VIP laminate
• On site events staff & merchandise collection point

Let op: er is maar een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar en Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en de uitvoering hiervan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma