Programma
MOSES SUMNEY website

Moses Sumney + Tawiah

Moses Sumney + Tawiah

Thursday 16 November 2017

Thursday 16 November 2017

In De Duif

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit concert is uitverkocht en verplaatst van de Vondelkerk naar De Duif. Adres: Prinsengracht 756, Amsterdam.
Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Sinds zijn debuut EP in 2014 verscheen, is iedereen groot fan van Moses Sumney. Onder andere Beck, Karen O, Sufjan Stevens, Solange en James Blake, om maar een paar namen te noemen. De combinatie van zijn warme stem, oprechte teksten en uitgeklede performance van slechts een gitaar en een looping station zorgt voor een intieme sfeer, waardoor meteen duidelijk wordt waarom zijn aantal fans zich zo snel uitbreidt.

Voorprogramma: Tawiah
Neo-soul artiest Tawiah is een singer/songwriter en DJ. In 2008 bracht ze haar debuut EP (Jodi’s Bedroom) uit wat haar Gilles Peterson’s Worldwide Award for Best Newcomer opleverde. Naast Peterson was ook Mark Ronson onder de indruk en nam haar vervolgens mee op een 2 jaar durende wereldtour als support voor Jay Z. Tawiah heeft vroeg in haar carrière al mogen samenwerken met Corinne Bailey Rae, Cee Lo Green, Guy Chambers, Paul Oakenfold en Ghostpoet. Tawiah’s nieuwste EP ‘Recreate’ (2017) ontving al lovende kritieken van i-D en Fader.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

De Duif

  • Moses Sumney
  • Tawiah
Moses Sumney - Lonely World

Moses Sumney - Lonely World

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Tawia Youtube Image 1

Tawiah - Move With Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar De Duif

De Duif is gevestigd aan de Prinsengracht 754. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is Prinsengracht. Je kunt vanaf Amsterdam Centraal de trams 4 of 14 of de metro nemen. 

Paradiso Programme

Programma