Programma
Artwork halve finale Mooie Noten header

Mooie Noten halve finale

Mooie Noten halve finale

maandag 8 mei 2023

maandag 8 mei 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Op maandag 8 mei vindt de halve finale van Mooie Noten plaats; de Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen.
Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. GRAP organiseert Mooie Noten om aanstormend talent de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en de muziekindustrie. Eerdere winnaars zijn onder andere Juliet, Melle, Susann., Meis, Eelke Ankersmit, Pitou en Lucas Hamming. 

De halve finalisten zullen strijden om een plek in de finale in het Vondelpark Openluchttheater. In de halve finale zie je: Biko van Deijck, Janna Baerends, Lizet Aviva, Een Kasper, Hanne, Kaya en Neko

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma