Programma
Montell Fish 2024

Montell Fish presents: Gummy's Intercession Before Charlotte

Montell Fish presents: Gummy's Intercession Before Charlotte

zaterdag 23 maart 2024

zaterdag 23 maart 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De uit Pittsburgh afkomstige Montell Fish werd muzikant door een gebroken hart. "Every time I go through a breakup, I write a good album", zegt hij zelf. Fish was zestien jaar oud toen hij uit huis werd gezet, vanwege een ontluikende romance met drugs. Al snel belandde hij in een depressie, waarbij hij zonder succes de breuk met zijn toenmalige vriendin en de familiale tumult probeerde te doorstaan. Uiteindelijk wendde hij zich tot muziekcreatie en god voor verlichting.

De zanger, producer en songwriter mengt r&b, new age gospel en soul met rijke, elektronische soundscapes en schrijft teksten die herkenbaar zijn voor velen. Zijn meest recente EP, 'Her Love Still Haunts Me Like a Ghost' uit 2022, slaat een brug tussen zijn debuutalbum 'JAMIE' uit hetzelfde jaar en zijn opkomende album 'CHARLOTTE', dat nog in de maak is. Zijn derde album, 'MARSHALL', zal een trilogie voltooien die volgens Fish de emoties verkent die worden ervaren bij intens verlies. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Montell Fish
Montell Fish

Montell Fish

HOTEL

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Montell Fish

Montell Fish

I Just Wanna Feel Your Love Again.

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Montell Fish op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma