Programma
Basment party

Monday Basement Session

Monday Basement Session

maandag 26 augustus

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 23:00

Uitverkocht

Ticket € 7,00

Inclusief daglidmaatschap

Inclusief daglidmaatschap

Summer Dance Forever is één van de belangrijkste internationale hiphopdansfestivals. Ieder jaar in augustus komen dansers en publiek vanuit de hele wereld samen in Amsterdam om te genieten van virtuoze dansvoorstellingen, explosieve battles, soulvolle clubnachten, workshops van topdansers en nog veel meer. Hiernaast organiseert Summer Dance Forever ieder jaar in februari de meer intieme Weekender-editie, met een focus op House Dance. Dit jaar vindt Summer Dance Forever van 20 t/m 26 augustus plaats in o.a. Paradiso, ITA en DeLaMar. Bekijk het complete programma hier.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Summer Dance Forever afterparty in the basement of Paradiso with the finest soulful, electronic dance music until the early hours. Expect a heavy dose of house, disco, boogie funk, broken beat, hip-hop and afro.

Line up TBA

Line-up

Kelder

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma