Programma
Molly Tuttle website

Molly Tuttle

Molly Tuttle

maandag 4 november 2019

maandag 4 november 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma half zittend, half staand

Dit concert is verplaatst naar een nieuwe datum, namelijk maandag 4 november. Hiermee zijn ook de openings- en aanvangstijden gewijzigd: de deuren openen om 19:30, het concert begint om 20:00.

Molly Tuttle combineert virtuoos gitaarspel met haar heldere stem. Het resulteert in een knap staaltje countrypop met invloeden van bluegrass, folk en Americana. De muzikant en songwriter uit Nashville staat bekend om haar spectaculaire gitaartechnieken, waarmee ze onder andere de titel ‘Instrumentalist of the Year’ op de Americana Music Awards won. Haar onlangs uitgekomen veelzijdige debuutalbum ‘When You’re Ready’ werd geproduceerd door Ryan Hewitt (The Avett Brothers, The Lumineers) en is het bewijs dat Molly Tuttle veel meer is dan alleen een Americana-artiest.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Molly Tuttle

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 190613 102420

Take The Journey

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma