Programma
Mk gee Press Photo photo credit Bradley Calder 2024

Mk.gee

dinsdag 5 november

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 28,20

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Let op: dit programma werkt met mobiele tickets. Het is niet mogelijk en toegestaan om tickets te printen. Laat het ticket vanuit de browser op je telefoon aan de ingang zien of voeg het toe aan je Apple of Google Wallet.

Mike Gordon, bekend als Mk.gee, brengt een kleurrijke mix van ’80s pop, rock, maar ook r&b met zijn debuutalbum 'Two Star & the Dream Police'. De 26-jarige muzikant uit New Jersey vervormt herkenbare muziekstijlen met onconventionele klanken en texturen, wat resulteert in nummers die als niet anders dan intrigerend te omschrijven zijn. Zijn karakteristieke gitaarspel en Prince-geïnspireerde zang zijn verweven in rusteloze, complexe composities. Hij werkte eerder als schrijver en producer van o.a. Dijon, Omar Apollo en Kacy Hill. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mk.gee

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma