Programma
Paradiso

Mixmaster Morris

Mixmaster Morris

zaterdag 11 januari 2014

zaterdag 11 januari 2014

40 Candles on a Fruitcake nodigt ambient-goeroe Mixmaster Morris, Celeste & Rich-Ears uit voor een nacht vol nubient (new ambient). Met voor de innerlijke mens: De Oysterbar van Bass. Airplaine visuals en live streaming op DiGiBeats.

Mixmaster Morris is een oude bekende in de Amsterdamse uitgaansscene. Jaren geleden zag je hem tijdens de Ninja Tune avonden met o.a Goldcut in Paradiso, de Ambient Nights in de Melkweg, op Dance Valley en niet te vergeten op de 'private afters' in de Global Chillage. Mixmaster Morris is terug met een nubient-avond in Amsterdam. speciaal voor Celeste's big 40.

Celeste is allround-dj en producent, geboren en getogen in Amsterdam. Celeste heeft ervaring als danseres voor Quazar en Warp-9, ze deed een opleiding tot studiotechnicus en draait al vele jaren op internationaal niveau. In Amsterdam heeft Celeste gedraaid in de MAZZO, tijdens VIP Club in Paradiso, in Hotel Arena, de Supperclub en op Wooferland. Ter ere van haar 40 kaarsjes, draait ze vanavond in Paradiso samen haar favoriete dj's aan haar zijde.

Rich-Ears is geluidskok en -beeldhouwer. Hij draaide onder andere in Kumharas (Ibiza), Supperclub (Amsterdam), La Maison Blanche (Saint Tropez), La Bodega (Saint Tropez), Westergasfabriek (Amsterdam), HiFi lounge (San Francisco).

Paradiso Programme

Programma