Programma
Missio web

MISSIO

Saturday 29 June

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 23,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Alternatief poprockduo MISSIO, bestaande uit Matthew Brue en David Butler, ontstond in 2015. In de afgelopen jaren ontwikkelde het duo uit Texas hun eclectische sound met een donker randje op albums als 'Loner' (2017), 'The Darker the Weather // The Better the Man' (2019) en 'VILLAIN' (2022). Ze verkochten headline tours uit en sierden de affiches van festivals als ACL en Lollapalooza.

Afgelopen december brachten ze hun laatste EP 'I Am Awesome' uit, een mantra en confidence boost voor zichzelf én hun luisteraars, die tegelijkertijd barst van de energie.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Missio
MISSIO

MISSIO

Time

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma