Milow website

Milow - 18:00 uur

Milow - 18:00 uur

1 Dec 2020

1 Dec 2020

Paradiso

Zaal open: 17:15, Hoofdprogramma: 18:00

NL: dit concert is verplaatst naar 15 april 2021 om 18:00. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.EN: this concert has been postponed to April 15th 2021 at 18:00. All bought tickets remain valid for the new date. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

Akoestisch concert

De Vlaams-Nederlandse pop singer-songwriter met internationaal succes Milow brak door met hits als 'You Don't Know' in 2007 en 'Ayo Technology' in 2008. Door de jaren heen groeide hij uit tot een vaste waarde in het Nederlandse en Belgische muzieklandschap met de release van maar liefst 8 studioalbums, het winnen van twaalf (!) Vlaamse Music Industry Awards en diverse uitverkochte, Europese tournees. In 2015 besloot Milow het muzikale roer om te gooien en zijn horizon en stijl te verbreden: sinds dat moment verwerkt hij ook invloeden van elektronische house, r&b en hiphop in zijn muziek. Op 1 december gaat Milow echter terug naar zijn roots en geeft hij twee akoestische en  ‘coronaproof’ concerten in de grote zaal van Paradiso.

Klik hier voor het concert om 18:00 uur
Klik hier voor het concert om 21:00 uur UITVERKOCHT

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Milow
Milow - Whatever it takes

Milow

Whatever it takes

Milow - You Don't Know

Milow

You Don't Know

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma