Programma
Militarie Gun 1adecda2 LP1 Promo 1920

Militarie Gun + Wrong Man

Militarie Gun + Wrong Man

woensdag 17 mei 2023

woensdag 17 mei 2023

In Cinetol

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Opgericht in 2020, wordt de Amerikaanse punkband Militarie Gun gedreven door de muzikale rusteloosheid van zanger en songwriter Ian Shelton. De band - waarvan de bezetting bestaat uit gitaristen Nick Cogan en William Acuña, drummer Vince Nguyen en bassist Max Epstein - put uit een breed scala aan invloeden om muziek te maken dat hardcore punk maar ook een melodische en gevoelige kant heeft. Zo worden ze beïnvloed door het gitaarwerk van Born Against, de stuwende cadans van hiphop, de up-front bas van Fugazi maar ook door werk van Paul McCartney. Militarie Gun werkt samen met Loma Vista Recordings om  hun nieuwe plaat ‘All Roads Lead To The Gun’ (Deluxe) uit te brengen: een collectie die hun twee EP's uit 2021, ‘All Roads Lead To The Gun’ en ‘All Roads Lead To The Gun II’, combineert met vier nieuwe nummers.

Support: Wrong Man
Wrong Man is een band die drijft op de spanning tussen harde gitaren, subtiele melodieën en een bluesy groove. Post hardcore, post punk en alt rock zouden allemaal referenties kunnen zijn, maar alles wat je moet doen is erin duiken, luisteren en zien wat je vindt. Wrong heeft een 12" EP genaamd "Who Are You?" uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Militarie Gun
  • Wrong Man
Hqdefault 230308 105345

Militarie Gun

Do It Faster

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 230308 121922

Wrong Man

Who Are You?

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma