Programma
Mild orange website

Mild Orange + Mazey Haze

Mild Orange + Mazey Haze

dinsdag 20 september 2022

dinsdag 20 september 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 9 februari 2022. Tickets gekocht voor de originele datum blijven geldig voor deze nieuwe datum.

"De kleur oranje kan ervoor zorgen dat iemand een verhoogd gevoel ervaart van optimisme, een boost in aspiratie krijgt en warmte en geluk wordt gestimuleerd", legt de band Mild Orange uit. Wat een accurate naam voor de Nieuw-Zeelandse dreampopband; een vierkoppig gezelschap dat zomerse melodieën en vloeiende geluiden aan hun muziek weet toe te voegen. Na het succes van doorbraakhit 'Some Feeling', keerde de band in 2020 terug met een zelfgetiteld album. Hierop is onder andere de hit 'Freak In Me' terug te vinden. 

Line-up

Club

  • Mild Orange
Op 20 september speelt de Nieuw-Zeelandse dreampop band Mild Orange in Tolhuistuin. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Mild Orange

Mild Orange - Some Feeling

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma