Programma
MIKE pressphoto4 by Akhira Montague

MIKE

MIKE

Wednesday 24 November 2021

Wednesday 24 November 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Hoofdprogramma: 22:30

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het concert van MIKE verplaatst naar 9 juni 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

MIKE wist met zijn inventieve en experimentele hiphopgeluid al op jonge leeftijd op te vallen in de undergroundscene van New York. Zijn lage stemgeluid en dromerige, zelfgeproduceerde beats sprongen direct in het oog op zijn debuutmixtape ‘May God Bless Your Hustle’ uit 2017, die een perfecte momentopname vormde van het geluid van underground rap in zijn thuisstad. Pitchfork bekroonde het album als Best New Music, waarna MIKE ook internationaal voet aan de grond begon te krijgen. Daarna bracht hij maar liefst zes albums uit, waaronder zijn meest recente en zelfverzekerde plaat ‘Disco!’ in 2021. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • MIKE
MIKE

MIKE

Crystal Ball

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma