Programma
MIKE pressphoto4 by Akhira Montague

MIKE + Sideshow

MIKE + Sideshow

Thursday 9 June 2022

Thursday 9 June 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Voorprogramma: 19:15, Hoofdprogramma: 22:00

Dit is het verplaatste concert van 18 en 24 november 2021. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor de nieuw datum.

MIKE wist met zijn inventieve en experimentele hiphopgeluid al op jonge leeftijd op te vallen in de undergroundscene van New York. Zijn lage stemgeluid en dromerige, zelfgeproduceerde beats sprongen direct in het oog op zijn debuutmixtape ‘May God Bless Your Hustle’ uit 2017, die een perfecte momentopname vormde van het geluid van underground rap in zijn thuisstad. Pitchfork bekroonde het album als Best New Music, waarna MIKE ook internationaal voet aan de grond begon te krijgen. Daarna bracht hij maar liefst zes albums uit, waaronder zijn meest recente en zelfverzekerde plaat ‘Disco!’ in 2021. Support: Sideshow

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • MIKE
  • Sideshow
MIKE

MIKE

Crystal Ball

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma