Programma
Jo Hi Gospel Session 002softskin

Michelle David & the Gospel Sessions + Taco Fett

Michelle David & the Gospel Sessions + Taco Fett

zondag 22 december 2019

zondag 22 december 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Michelle David & The Gospel Sessions hebben al menig festival, popzaal en kerk in Nederland bekeerd met de liveshows rondom de releases van The Gospel Sessions-albums. Op het vorig jaar uitgekomen Vol. 3 klinkt de band veelzijdiger dan ooit. Hun unieke interpretatie van gospel komt volledig tot wasdom in combinatie met invloeden van soul, blues, jazz en afrobeat. Op Vol. 1 greep de formatie onder aanvoering van de Amerikaans-Nederlandse zangeres Michelle David vooral terug op de oorsprong van rhythm- en bluesmuziek, op de opvolger is al een meer soulvolle benadering te horen. Met Vol. 3 is de stem van Michelle David & the Gospel Sessions gevonden, zowel live als in de studio. “Get ready to be GOSPELIZED”.

Voorprogramma: Taco Fett dj-set
Na het concert verzorgt DJ Taco Fett ook de afterparty in de grote zaal

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Michelle David & The Gospel Sessions
  • DJ Taco Fett

Van het Sugar Mountain blog:

Het eerste blog slaat op de komende show op 22 december in Paradiso. Het andere verhaal is geschreven met het oog op Once In A Blue Moon afgelopen zomer, waar Sugar Mountain een eigen podium had.

Hqdefault 190506 110222

There's A Light

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma