Programma
Michael Franti

Michael Franti & Spearhead

Michael Franti & Spearhead

woensdag 25 januari 2023

woensdag 25 januari 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste programma van 5 oktober 2020, 25 januari 2021 en 27 januari 2022. Dit programma is afgelast, vanwege het afzeggen van de gehele tour door de artiest. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

De altijd stralende Michael Franti is een Californische muzikant, poëet en spoken word-artiest. De singer-songwriter wisselt feel good-nummers af met serieuzere politieke statements. Deze pakt hij in in een aanstekelijke mix van hiphop, funk, ska, reggae en rock. Samen met zijn band Spearhead staat hij voor een wereld met meer positiviteit, hoop en vrede. Vorig jaar verscheen het album ‘Stay Human Vol. II’, dat vol staat met inspirerende nummers die ervoor strijden dat we ook in deze tijden vast moeten houden aan onze menselijkheid. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Michael Franti & Spearhead
Op 25 januari 2023 geeft Michael Franti & Spearhead een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Michael Franti & Spearhead

Good Day For A Good Day

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma