Programma
Michael Brun compressed

Michaël Brun

Michaël Brun

dinsdag 7 november 2023

dinsdag 7 november 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Michaël Brun werd geboren in Port-au-Prince, Haïti, waar hij op jonge leeftijd viool en piano leerde spelen. Het was echter pas later, toen hij begon te experimenteren met muzieksoftware, dat hij besloot om dj en producer te worden. Brun begon verschillende stijlen van EDM te combineren met de muzikale invloeden van zijn roots. Sindsdien smelt hij moeiteloos progressive house samen met kompa, een salsa-achtige Haïtiaanse muziekstijl, en voegt hij daar de drums van rara aan toe, een bepaalde traditionele Haïtiaanse festivalmuziek.

Het talent en de toewijding van Michaël Brun bleven niet onopgemerkt. Hij begon samen te werken met wereldberoemde artiesten zoals J Balvin, Alicia Keys, Calvin Harris en Diplo en zijn optreden op Coachella Festival dit jaar werd met lof ontvangen. Brun bleef echter niet stil zitten: recentelijk bracht hij een reeks zomerse singles uit, waaronder 'Clueless' met Oxlade.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Michaël Brun
Michaël Brun, Oxlade

Michaël Brun, Oxlade

Clueless (Official Visualizer)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Michaël Brun

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma