Programma
20220417 002325

Mezerg + BIRRD - ADE

Mezerg + BIRRD - ADE

woensdag 18 oktober 2023

woensdag 18 oktober 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:00

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Toetsen, pedalen en theremin: de Franse multi-instrumentalist Mezerg bespeelt ze allemaal - en wel tegelijk. In zijn energieke livesets smelt hij verschillende (elektronische) muziekstijlen samen, variërend van acid tot funk en van jazz tot techno. Zelf noemt hij zijn muziek PianoBoomBoom: een mix van klassieke piano en hedendaagse dance.

Naast zijn wervelende one man shows en het in lockdown opgenomen debuutalbum 'Chez Mezerg' staat de Fransman ook bekend om zijn zelf opgenomen video's waarin hij objecten omtovert tot ongebruikelijke instrumenten: zo zie je hem o.a. watermeloenpartjes bespelen en een omgekeerde piano bewerken met een zaag. Na een uitverkochte show in Bitterzoet, pakt Mezerg het dit jaar groter aan tijdens ADE 2023 in de Grote Zaal van Paradiso.

Support: BIRRD

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Mezerg
  • BIRRD
MEZERG

MEZERG

AROUND

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma