Programma
Meth Math by Karl Neudert

Meth Math

Meth Math

zaterdag 4 juni 2022

zaterdag 4 juni 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Zangeres en mode-ontwerper Ángel Ballesteros en producers (en tevens wiskundeleraren) error.error en Bonsai Babies leerde elkaar kennen tijdens het schieten van een horrorfilm in Mexico City: het demonische trio Meth Math was geboren. 

In de producties van de drie hoor je duidelijk de invloed van neoperreo terug, een nieuw subgenre binnen reggaeton dat vooral in de Latijns-Amerikaanse underground aan populariteit wint. Elementen van deconstructed club, idm en hyperpop, high-pitched vocalen en angstaanjagende videoclips maken de muziek van Meth Math tot een intense maar zoete koortsdroom.

Voor hun laatste EP 'mortal' zocht Meth Math de samenwerking op met Sega Bodega en Dinamarca, voorlopers in de deconstructed club scene: veelbelovend voor alles wat we nog mogen verwachten van het trio.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Meth Math
Hqdefault 220413 101307

Meth Math

Tambaleo

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma