Programma
Meridian Brothers

Meridian Brothers

Meridian Brothers

zondag 4 september 2022

zondag 4 september 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics Pas 2022. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Meridian Brothers is een experimentele band uit Colombia. Oprichter Eblis Álvarez schrijft, arrangeert, produceert, zingt en speelt alles zelf op de albums. Wanneer Meridian Brothers live optreden, staan er echter een heleboel muzikanten aan Álvarez’ zijde. De muziek is bijna niet te omschrijven; het is een combinatie van elektronische en organische instrumenten met elementen van Latin rock en een flinke scheut psychedelica. Het totaalplaatje zorgt voor een soort Frank Zappa-achtige muziek en op deze manier heeft Álvarez in feite een heel nieuw genre gecreëerd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Meridian Brothers

Ticket to the Tropics-pas 2022

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen. 

Hoe werkt het?

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2022. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas
De pas is geldig vanaf 1 januari 2022 t/m 31 december 2022. De pas is vanaf februari 2022 te bestellen in de webshop van Paradiso. 

Let wel op: de pas van 2020/2021 is vanwege corona verlengd en het komende jaar ook geldig voor alle concerten die oorspronkelijk zouden plaatsvinden in 2020/2021 en zijn verplaatst naar 2022. Kijk goed op onze website welke pas geldig is voor het concert wat je wil bezoeken.

Het concert van Meridian Brothers is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-Pas 2022.

Meridian Brothers - Live at Boiler Room (Londen)

Meridian Brothers

Live at Boiler Room (Londen)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma