Programma
Me Mes

MEMES at Indiestad

MEMES at Indiestad

maandag 18 oktober 2021

maandag 18 oktober 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

De band MEMES is een indiepunkband uit Glasgow. Het duo is sinds hun debuut-EP, welke vorig jaar verscheen, hard aan de weg aan het timmeren en dat werpt z'n vruchten af. De band speelde bij SXSW en wordt veel gedraaid op invloedrijke radiostations als BBC Radio 6. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • MEMES

Gratis met de Indiestadpas 2020/2021

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020 of met de Indiestadpas 2021, die beiden geldig zijn t/m 31 december 2021. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2021 is nu te koop via de Paradiso webshop en via de website van Indiestad

Van het Indiestad blog:

Hqdefault 210713 103552

MEMES

Happy Shopper

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma