Melvins CCP 2201

Melvins + Taipei Houston

Melvins + Taipei Houston

maandag 26 juni

Paradiso

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 25,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl

Melvins gaan al sinds de jaren tachtig mee en hebben met hun sludgy sound veel invloed gehad op bands als Soundgarden, Nirvana en Green River. Buzz Osborne (zang, gitaar), Dale Crover (drums) en Steven McDonald (basgitaar) worden – ondanks dat Osborne het enige originele bandlid is – gezien als de uitvinders van sludge, grunge en doom metal. Deze Amerikaanse rockband heeft in september vorig jaar hun nieuwe album genaamd ‘Bad Mood Rising’ uitgebracht. Met hun absurde humor en hun eigenzinnige aanpak gaan zij aanstaande zomer op hun 40e anniversary tour waarmee zij ook Paradiso aandoen.

Support: Taipei Houston

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Melvins
  • Taipei Houston

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Hqdefault 230203 171558

Melvins

Mr. Dog is Totally Right

Hqdefault 230215 134041

Taipei Houston

Respecter

Topnummers van Melvins

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma