Programma
Newt en melqui web

NEWT + Melqui

NEWT + Melqui

Sunday 25 February 2024

Sunday 25 February 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

NEWT
NEWT is het solo project van Bob Hoving. Vurige songs met invloeden uit alternatieve, hiphop en indie en een vleugje grunge wisselen zich af met intieme nummers over zelf ontdekking, ego, lust, liefde en wrok. Met zijn breed georiënteerde oren kan je een verrassend geluid verwachten vol onverwachte invalshoeken, wildernis en gitaargeweld.

Melqui
De muziek van de band Melqui van de Argentijnse componist Lautaro Hochman is geïnspireerd door Latijns-Amerikaanse en indiemuziek. De zachte, neuriënde stem van Lautaro vindt, badend in vele lagen achtergrondzang, zijn weg door de gitaarklanken. De sound is als een versmelting van de intieme klank van Elliott Smith met de harmonieën van Connan Mockasin.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • NEWT
  • Melqui
NEWT

NEWT

Possible Outcome

Melqui

Melqui

Enamore

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma