Programma
DSC 2508 mb

Mega

Mega

zondag 17 september 2023

zondag 17 september 2023

In Cinetol

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Opgegroeid in Noord-Londen in een familie met Oegandese roots, begon Mega's reis naar de muziek al in haar kindertijd. Ze maakte deel uit van een operakoor in Islington en genoot van de kans om in het openbaar op te treden, een passie die alleen maar groter werd toen ze lid werd van het gospelkoor in St. Mary's Youth Club - een plek waar ze in contact kwam met andere aspirant-artiesten zoals Lil Simz en de BRIT, Ivor Novello en Mercury Prize winnende producer Inflo. Dat bracht haar niet alleen naar verschillende gerenommeerde podia van Londen, maar het bracht haar ook in contact met andere aspirant-artiesten. Toen ze net begon, kreeg ze een enorme tegenslag te verwerken toen ze door stemproblemen drie jaar lang niet kon zingen. In plaats daarvan richtte ze haar aandacht op haar studie en behaalde een diploma in psychologie.

Haar debuutsingle 'Chariot' maakte meteen indruk. Haar debuut EP 'Future Me' kwam uit tijdens de lockdown, maar de opvolger 'Colour My World' van vorig jaar vormde de volgende stap naar een uitverkochte show in Omeara. Ze noemt grootheden uit alle tijden als inspiratie, met name Amy Winehouse, Aretha Franklin, Nina Simone, Lauryn Hill en Whitney Houston.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Mega
Mega

Mega

Be Good Be Kind

Mega op Spotify

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma