Programma
Meetsysteem website2

Meetsysteem

Meetsysteem

Saturday 11 September 2021

Saturday 11 September 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Zaal sluit: 23:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

---

Dit is het verplaatste programma van 2 december 2020 en 24 februari 2021. Let op: de openings- en aanvangstijden zijn veranderd. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Achter Meetsysteem schuilt de Amsterdamse multi-instrumentalist Ricky Cherim. Vorig jaar kwam zijn veelzijdige debuutalbum ‘Geen Signaal’ uit op het Rotterdamse toonaangevende label Nous’klaer. Dankzij een verfrissende combinatie van Nederlandstalige pop met eighties synths, soundscapes en meer experimentele elektronica werd de plaat terecht enthousiast onthaald; 3voor12 bestempelde het zelfs als een nieuwe Nederpopklassieker. In november 2020 bracht hij zijn tweede album ‘Cr:GO’ uit, met daarop prachtige singles als ‘Sinaasappels’ en ‘Dimensies’. Tijdens zijn concert in Paradiso zijn deze en meer nummers live te horen en brengt hij ook zijn nieuwe kortfilm ‘Heel Even Niets’ in première.


Support: Elkan
Elkan is een nieuwe rising star van Nous’klaer. Zijn door jazz geïnspireerde composities zijn een perfecte match met de sound van Meetsysteem; niet geheel toevallig, aangezien ze samen zijn opgegroeid en ook hun eerste producties samen maakten.

Première kortfilm ‘Heel Even Niets’
In de korte film ‘Heel Even Niets’ volgen we Chef, een jonge, beïnvloedbare conspiracy theorist op zijn weg naar, en opkomst in, een mysterieuze cult diep verborgen in de Nederlandse bossen. Daar maken zij zich klaar voor de dag waar ze hun hele leven op hebben gewacht. De kortfilm is de eerste samenwerking tussen Meetsysteem en filmmaker Teddy Cherim, die tevens zijn grote broer is. Ze konden meteen groot uitpakken met de 7 minuten lange disco-ballade ‘Heel Even Niets’ van het recent verschenen album ‘Cr:GO’. Een project die op het lijf geschreven stond van ervaren regisseur en clipmaker Teddy.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Meetsysteem
Hqdefault 210823 184658

Meetsysteem ft. Gotu Jim

Dimensies

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma