Programma
IMG 20230712 WA0005

Meesters in de psychologie

Meesters in de psychologie

dinsdag 19 september 2023

dinsdag 19 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Ben jij ook altijd al benieuwd geweest naar de link tussen muziek en onze psyche? Stichting Meesters in de Psychologie zet zich al sinds 2014 in om psychologen met elkaar te verbinden en de ontwikkeling binnen het werkveld te stimuleren. Op 19 september zullen sprekers Daisy Gubbels (artiestenpsychologe), Rob van Alphen (muziektherapeut), Prof. dr. Tom ter Bogt (hoogleraar in de popmuziek), en Emiliano Kotadiny (persoonlijk begeleider & prediker) op interactieve wijze hun muzikale licht laten schijnen over het interessante raakvlak tussen muziek en psychologie. De muziek wordt deze avond verzorgd door Lindsay Tammer.

Line-up

Bovenzaal

  DIP (Dinsdag in Paradiso)

  DIP is een vrije ruimte waar makers de ruimte krijgen om elke dinsdagavond nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren. Een plek voor talentvolle organisaties, collectieven, kunstenaars, performers, makers, vrije vogels en uitvinders om een eigen invulling te geven aan de dinsdagavond van Paradiso.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma