Programma
MEAU persfoto LR

MEAU

MEAU

donderdag 4 januari 2024

donderdag 4 januari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 16:00

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Synths, warme sounds, dromerige koortjes en goudeerlijke teksten. MEAU schrijft nummers over dagelijkse en voor iedereen herkenbare onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. MEAU brak door met de prachtige single 'Dat Heb Jij Gedaan' in 2021, werd hiermee in Nederland en België collectief in het hart gesloten en was het afgelopen jaar zelfs de meest gestreamde vrouw in de Benelux.

MEAU maakt al muziek sinds ze kan lopen en stond ook al vroeg in de spotlights als lid van Kinderen voor Kinderen. Daarna ontwikkelde MEAU zich snel: ze deed de pop/rockopleiding aan de Herman Brood-acadamie en richtte zich op het schrijven van Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser. In 2021 verscheen haar debuut-EP 'Kalmte', een jaar later haar veelbekroonde album '22'. Ook viel ze in de prijzen tijdens de Edisons, 3FM en Buma Awards en deed ze mee aan Beste Zangers. MEAU staat te trappelen om begin 2024 een vervolg te geven aan haar zegetocht met twee concerten in de Grote Zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Meau
MEAU

MEAU

Eigen weg

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma