Programma
Mazey Haze website

Mazey Haze

Mazey Haze

zaterdag 6 november 2021

zaterdag 6 november 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

Onder de noemer Mazey Haze maakt de jonge artiest Nadine Appeldoorn dromerige indiepop, naar eigen zeggen met invloeden van Beach Fossils, Alvvays, Tame Impala en Men I Trust. Ze begon op dertienjarige leeftijd met het schrijven van liedjes waarvoor ze inspiratie haalde uit de muziek waarmee ze thuis opgroeide, denk aan ABBA, Tears for Fears, Talk Talk, Fleetwood Mac en The Bee Gees. Door deze invloeden te combineren met haar uitmuntende songschrijverschap, is Mazey Haze klaar om haar eerste creatieve uitingen met de wereld te delen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Mazey Haze
Hqdefault 210831 130653

Mazey Haze

Sad Lonely Groove

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma