Programma
Max cooper web

Max Cooper Live A/V + Nadia Struiwigh Live

Max Cooper Live A/V + Nadia Struiwigh Live

Thursday 18 January 2024

Thursday 18 January 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:15, Hoofdprogramma: 20:30

De creatieve Max Cooper uit Noord-Ierland produceert als sinds 2007 elektronische muziek die hij op een wetenschappelijke manier combineert met visuele kunst. Zijn melodische techno roept sterke emoties op en creëert een intense beleving die zowel op de dansvloer als bij een intiem concert voor spektakel zorgt.

6 oktober 2023 brengt Cooper zijn nieuwe EP 'Motif' uit op zijn eigen label Mesh, met daarop zes hypnotiserende en krachtige nummers. Geïnspireerd door het rave-tijdperk uit de jaren 90, produceerde hij een stuwende mix van breakbeat, drum-‘n-bass en techno, op donderdag 18 januari 2024 te horen in een nieuwe audiovisuele liveshow in de Grote Zaal van Paradiso.

De Nederlandse producer Nadia Struiwigh zal met haar verfijnde mix van ambient, techno en experimentele elektronica het voorprogramma verzorgen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Max Cooper
  • Nadia Struiwigh
Max Cooper - Void

Max Cooper - Void

live at Sónar 2023

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma