Programma
Matthew Mole LR 2 200311 105918

Matthew Mole

Matthew Mole

zaterdag 19 september 2020

zaterdag 19 september 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
Het concert van Matthew Mole op 19 september 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 13 mei 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Matthew Mole concert on September 19 2020 is postponed to May 13 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

==

De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Matthew Mole maakt zonnige, vrolijke folk. In 2012 won Mole de prestigieuze Converse ''Get Out Of The Garage''-competitie. Dit versnelde zijn carrière en leverde een contract met Zuid-Afrika's onafhankelijke platenlabel Just Music. Mole vindt zijn inspiratie voor zijn muziek heel dichtbij huis: 'Mijn liedjes zijn geïnspireerd door mijn familie, de mensen waar ik van hou. Ze zijn een solide basis van steun,' vertelt Matthew. Na een memorabele show in Paradiso in 2018, komt Matthew in 2020 terug naar Amsterdam voor een concert in Bitterzoet.

Voorprogramma: Hollie Col

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Matthew Mole
  • Hollie Col
Matthew Mole - Let Me

Matthew Mole

Let Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Matthew Mole - Keep It Together

Matthew Mole

Keep It Together

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma