Programma
Masego web

Masego + Emmavie

Masego + Emmavie

Tuesday 31 October 2017

Tuesday 31 October 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 20:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Masego is verplaatst van Bitterzoet naar Paradiso Noord, IJpromenade 2, Amsterdam Noord.
Datum, aanvang en prijs blijven ongewijzigd. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Trap, house, jazz, rap, Masego weet het zelf ook niet meer. De Amerikaanse zanger heeft zoveel liefdes voor verschillende soorten genres, dat hij besloot om geen enkele in de steek te laten en alles te maken waar hij zelf zin in heeft, en noemt het TrapHouseJazz. 

Masego (Tswanees voor gezegend) is in de eerste plaats een zanger, maar speelt ook de cello, piano, drums, gitaar, trompet, en een specialisatie in zowel alto als tenor saxofoon. En dat allemaal terwijl hij geen noot muziek kan lezen. 

Op podium staat Masego meestal met een loop-recorder, waar hij volledig met eigen geluiden zijn eigen nummer recreëert zoals in de video hieronder te zien tijdens zijn sessie bij Colors Berlin. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Masego
  • Emmavie
Masego colors

Navajo (live)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma