Programma
C1 masego3

Masego + Iyamah​

Masego + Iyamah​

maandag 24 september 2018

maandag 24 september 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn nog enkele VIP-tickets verkrijgbaar via Ticketmaster
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Reguliere tickets zijn uitverkocht. Voor deze vroege show zijn er nog wel VIP-tickets inclusief toegang tot het concert verkrijgbaar. Er is een extra concert later op de avond. 

Trap, house, jazz en rap: Masego weet het moeiteloos te combineren. De Amerikaanse zanger werd geboren in Jamaica en heeft een immense liefde voor verschillende soorten muziekgenres. Zo veel, dat hij besloot om geen enkel genre in de steek te laten en deze stijl vervolgens omdoopte tot TrapHouseJazz.

Masego (Tswanees voor gezegend) is in de eerste plaats een zanger, maar speelt ook de cello, piano, drums, gitaar, trompet, en een specialisatie in zowel alto als tenor saxofoon. En dat allemaal terwijl hij geen noot muziek kan lezen. Op podium staat Masego meestal met een loop-recorder, waar hij volledig met eigen geluiden zijn eigen nummer recreëert zoals in de video hieronder te zien tijdens zijn sessie bij Colors Berlin.

In 2016 bracht hij zijn eerste EP uit, genaamd The Pink Polo, die goed werd ontvangen vanwege de vooruitstrevende manier waarop Masego meerdere genres op subtiele wijze weet te verweven. Weekblad LA Weekly noemde het zelfs de toekomst van het hiphop genre. Masego gaat sindsdien onverminderd door met het maken van TrapHouseJazz en onlangs bracht hij het nummer Lady Lady uit. Een verleidelijk nummer met zwoele teksten dat goed aansluit op de voorgaande releases van de geboren Jamaicaan.

Voorprogramma: Lyamah

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Masego
  • Lyamah

VIP Packages

Bij het Masego Meet & Greet Experience Package hoort:

  • Een ticket voor het vroege concert van Masego (19.00 uur) 
  • Eerder de zaal in voor het concert
  • Meet & Greet plus foto-moment met Masego
  • Een gesigneerd tour t-shirt
  • Een Masego slaapmasker
Hqdefault 180608 155909

Navajo

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma