Programma
A6 masego6

Masego

Masego

maandag 24 september 2018

maandag 24 september 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 22:15, Hoofdprogramma: 23:15

Trap, house, jazz en rap: Masego weet het moeiteloos te combineren. De Amerikaanse zanger werd geboren in Jamaica en heeft een immense liefde voor verschillende soorten muziekgenres. Zo veel, dat hij besloot om geen enkel genre in de steek te laten en deze stijl vervolgens omdoopte tot TrapHouseJazz.

Masego (Tswanees voor gezegend) is in de eerste plaats een zanger, maar speelt ook de cello, piano, drums, gitaar, trompet, en een specialisatie in zowel alto als tenor saxofoon. En dat allemaal terwijl hij geen noot muziek kan lezen. Op podium staat Masego meestal met een loop-recorder, waar hij volledig met eigen geluiden zijn eigen nummer recreëert zoals in de video hieronder te zien tijdens zijn sessie bij Colors Berlin.
In 2016 bracht hij zijn eerste EP uit, genaamd The Pink Polo, die goed werd ontvangen vanwege de vooruitstrevende manier waarop Masego meerdere genres op subtiele wijze weet te verweven. Weekblad LA Weekly noemde het zelfs de toekomst van het hiphop genre. Masego gaat sindsdien onverminderd door met het maken van TrapHouseJazz en onlangs bracht hij het nummer Lady Lady uit. Een verleidelijk nummer met zwoele teksten dat goed aansluit op de voorgaande releases van de geboren Jamaicaan.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Masego
Hqdefault 180618 100529

Navajo

VIP Packages

Each Masego Meet & Greet Experience Package includes:

  • 1 GA Ticket with Venue Early Entry
  • 1 Meet & Greet and Photo Opportunity with Masego
  • 1 Signed Tour Print
  • 1 Masego Sleep Mask

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma