Programma
Paradiso

Martyn Joseph

Martyn Joseph

zaterdag 11 februari 2017

zaterdag 11 februari 2017

Locatie: Paradiso Noord (Tuinzaal). Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Folkzanger en singer-songwriter Martyn Joseph uit Cardiff (Wales) maakt muziek in de stijl van Billy Bragg, Luka Bloom, en wordt ook wel de Welsh Springsteen genoemd. Hij heeft in zijn eigen land maar ook in met name Canada en in de VS een enorme live-reputatie opgebouwd juist omdat hij zich helemaal geeft op het podium. Hij word door velen omschreven als de beste livemuziek-ervaring uit hun leven. Zijn liedjes komen recht uit het hart. Martyn speelt ze intens, puur en zonder opsmuk.

Zijn nieuwste album 'Sanctuary' verhaalt over veel van zijn ervaringen en ontmoetingen tijdens zijn reizen. Het zijn stuk voor stuk aangrijpende en inspirerende songs die live in zijn live shows nog meer indruk maken. "Seeing is believing" is een omschrijving die men vaak heeft gebruikt om zijn live shows te omschrijven en dat klopt ook, ze zijn onvergetelijk.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.

Paradiso Programme

Programma