Programma
Paradiso

Marius (live), Jameszoo, Cosmo V, The Haxan Cloak (Indiestad)

Marius (live), Jameszoo, Cosmo V, The Haxan Cloak (Indiestad)

Tuesday 15 May 2012

Tuesday 15 May 2012

Paradiso presenteert Marius, Jameszoo, Cosmo V in Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam.

Jameszoo
Met de even vreemde als boeiende elektronica met jazz- en soulinvloeden van Jameszoo doet hij soms aan de James Blake denken. Na enkele singles en EP’s plus een spraakmakend optreden op Noorderslag komt er later dit jaar een debuutalbum uit op het Kindred Spirits-label.

Marius (Live)
Marius (Live) brengt ons fijne live electro die zowel een 80's Maimi Vice feel heeft, als een filmische kwalitiet die ons wegdromend doet denken aan cult klassiekers als Kill Bill en de 60's James Bond. NON Records, het opwindendste electrolabel van Nederland, brengt zijn platen uit.

Cosmo V

Cosmo V (‘the fifth’) is het alter ego van de Utrechtse muzikante Cosmo Luhulima. Ze maakt minimale, warmbloedige elektronica. Of ‘bedroompop’, zo je wilt. Warpaint als eenvrouwsband in een lofi-elektronicajas?

The Haxan Cloak

Het goed ontvangen self-titled debuut van The Haxan Cloak, uitgebracht op Aurora Borealis, wordt dit jaar opgevolgd met een langspeler op Tri-Angle Records. Bobby Krilic is het brein achter de veelzijdige muziek van The Haxan Cloak. Klassiek, dark ambient, doom metal, drone, industrial en dub zijn invloeden die terugkomen in zijn electronische muziek.


Dit programma maakt deel uit van Indiestad.

Paradiso Programme

Programma