Programma
Marike Jager webbeeld 1920x1280 zw

Marike Jager

Marike Jager

dinsdag 9 april 2019

dinsdag 9 april 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Na vijf jaar afwezigheid is Marike Jager terug als nooit tevoren. Verwacht een totaal nieuw repertoire, zoals je dat misschien al hebt gehoord met haar nieuwe single ‘Wasted’: Frisse, veelzijdige indiepop op het snijvlak van instinct en inspiratie. Snaren, synths en eigenhandig gebakken samples die dwars door elkaar heen lopen. Denk aan Tune Yards, Feist, Talking Heads en dansen op een festivalweide in de zon, dat is de nieuwe Marike Jager.

Marike Jager is al ruim vijftien jaar een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene, waar ze als singer-songwriter een breed oeuvre neerzette. Haar even eigenzinnige als innovatieve platen leverden haar zowel de Grote Prijs van Nederland als vier Edison-nominaties op, bovenop diverse uitverkochte theatertours en vele festivaloptredens.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Marike Jager
Hqdefault 181211 164953

Wasted

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 190207 105719

Another River

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma