Programma
Maria mena

Maria Mena

Maria Mena

maandag 14 december 2020

maandag 14 december 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Het concert van Maria Mena is uitgesteld naar maandag13 december 2021. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met daarin verdere informatie. 

ENG: The December 14th concert of Maria Mena is postponed to Monday December 13th, 2021. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 


Op haar achttiende brak Maria Mena wereldwijd door met 'You're The Only One'. Sindsdien is ze een van de grootste popsterren van Noorwegen. Veertien jaar later is Maria Mena alleen maar beter geworden. Liedjes zoals 'Just Hold Me', 'All This Time' en Kiss-cover 'I Was Made For Lovin' You' bevestigde door de jaren heen de kwaliteiten van Maria Mena. Haar laatste wapenfeit is het eind 2015 verschenen zevende album 'Growing Pains', opnieuw een album vol hartverscheurende en vaak weinig subtiele nummers.

Twaalf keer een uitverkochte Grote Zaal
Maria Mena kreeg in 2017 van Paradiso een plaquette om de mijlpaal te vieren dat ze tien keer in de Grote Zaal speelde en deze ook tien keer uitverkocht. Een historisch feit dat niet veel andere buitenlandse artiesten haar tot nu toe hebben nagedaan. Na een wederom uitverkochte Grote Zaal in december 2018°9 staat Maria Mena met deze show inmiddels voor de dertiende keer in de Grote Zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Maria Mena
Dit programma is uitgesteld naar 13 december 2021

Leaving You

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Dit programma is uitgesteld naar 13 december 2021

Maria Mena

I Don't Wanna See You With Her

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma