Programma
Cf674b7c d9bf 4253 acbb 345953b90180

Maria Mena

Maria Mena

Tuesday 23 January 2024

Tuesday 23 January 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Op haar achttiende brak Maria Mena wereldwijd door met 'You're The Only One'. Sindsdien is ze een van de grootste popsterren van Noorwegen. Meer dan vijftien jaar later is de zangeres alleen maar beter geworden. Liedjes zoals 'Just Hold Me', 'All This Time' en Kiss-cover 'I Was Made For Lovin' You' bevestigden door de jaren heen de kwaliteiten van de Noorse. Binnenkort verschijnt haar nieuwe album, 'and then came you', wat gaat over het herwinnen van het geloof in de liefde na het verliezen ervan.

Dertien keer een uitverkochte Grote Zaal
Maria Mena kreeg in 2017 van Paradiso een plaquette om de mijlpaal te vieren dat ze tien keer in de Grote Zaal speelde en deze ook tien keer uitverkocht. Een historisch feit dat niet veel andere buitenlandse artiesten haar tot nu toe hebben nagedaan. Na een wederom uitverkochte Grote Zaal in januari 2022, staat Maria Mena met deze show inmiddels voor de veertiende keer in de Grote Zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Maria Mena

Maria Mena

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma