Programma
1 Margaret Glaspy by Josh Goleman

Margaret Glaspy

Margaret Glaspy

zaterdag 12 september 2020

zaterdag 12 september 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Margaret Glaspy op zaterdag 12 september is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The Saturday, September 12th concert of Margaret Glaspy is cancelled. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

De Amerikaanse singer-songwriter Margaret Glaspy noemt Elliott Smith en Joni Mitchell als haar idolen, maar voor haar eigen muziek gaat ze een stuk breder te werk. Op haar debuut uit 2016 resulteerde dat in eerlijke, doch venijnige indierockliedjes met hier en daar gruizige bluesinvloeden. Het album werd dan ook uitgebracht op ATO Records, het label waar bands als King Gizzard & The Lizard Wizard, Alabama Shakes en Okkervil River bij getekend zijn. Na een uitgebreide tournee en de release van EP ‘Born Yesterday’ in 2018 is de artiest terug met haar langverwachte tweede plaat. Nu met meer synthesizers dan gitaren, maar nog altijd even melodisch en meeslepend.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Margaret Glaspy
Hqdefault 200414 164142

Margaret Glaspy

Killing What Keeps Us Alive

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200414 164142 1

Margaret Glaspy

Tiny Desk Concert

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma