Programma
Marcus Brown Photo andrew dunn

Marcus Miller

Marcus Miller

woensdag 5 juni 2019

woensdag 5 juni 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Marcus Miller komt terug naar Paradiso. Deze legendarische artiest staat bekend als een fenomenale multi-instrumentalist waar de funk door zijn aderen stroomt. Hij heeft twee Grammy’s in bezit, werkte samen met Eric Clapton, Aretha Franklin en Jay-Z en wordt ook wel de ‘Renaissance Man’ genoemd. 

Marcus Miller behoort al jaren tot de internationale muziektop. Hij heeft meer dan vijfhonderd albums op zijn naam staan. Als basgitarist werkte hij mee aan de muziek van onder andere Donald Fagen, Dizzy Gillespie, Paul Simon, Mariah Carey en Billy Idol. Hij droeg bij aan werk van jazzlegende Miles Davis, zoals het album ‘Tutu’ en ook Frank Sinatra, Elton John en LL Cool J hebben met hem in een studio gezeten.

Op zijn nieuwe album 'Laid Black' maakt Marcus Miller met zijn legendarische sound een verbinding met hedendaagse popmuziek. Hij gebruikt elementen van hip-hop, trap, soul, funk, R&B en jazz. Marcus Miller werkt op 'Laid Black' samen met onder andere Trombone Shorty en Selah Sue.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Marcus Miller
Hqdefault 190124 121549

Que Sera Sera ft. Selah Sue

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 190124 135327

Hylife (Live At Paradiso)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma