Programma
MM groot

Marcus Miller

Marcus Miller

maandag 23 oktober 2017

maandag 23 oktober 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ook voorverkoop via Backbeat

Dit concert is uitverkocht, maar Marcus Miller geeft ook nog optredens in Paard Den Haag (24-10), TivoliVredenburg Utrecht (13-11), 013 Tilburg (14-11) en Doornroosje Nijmegen (15-11) waarvoor wel nog kaarten beschikbaar zijn. 

De man die twee Grammy’s won, samenwerkte met artiesten als Eric Clapton, Aretha Franklin en Jay-Z en ook wel de ‘Renaissance Man’ wordt genoemd, komt terug naar Paradiso. Zijn naam is Marcus Miller; een fenomenaal multi-instrumentalist, en speciaal voor jullie komt hij werk spelen van zijn in 2018 te verschijnen album. Naast, natuurlijk, oud en bekend materiaal.

Miller behoort al jaren tot de internationale muziektop. Zijn naam wordt meer dan 500 keer genoemd in albumcredits in een wijde selectie van artiesten en genres. Niet alleen de personen hierboven, maar ook op de platen van Donald Fagen, Dizzy Gillespie, Paul Simon, Mariah Carey en Billy Idol prijkt zijn naam. Als basgitarist, wel te verstaan. Daar gelaten dat hij ook keyboard en (bas)klarinet speelt, is hij namelijk ook componist en producer. Hij droeg bij aan werk van jazzlegende Miles Davis, zoals het album ‘Tutu’ en ook Frank Sinatra, Elton John en LL Cool J hebben met hem in een studio gezeten. Een flinke rij namen, die aangeven met wat voor muzikant we hier te maken hebben.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Marcus Miller
Maxresdefault 8
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
MM groot
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma